Diensten

Onze vertalingen

U wilt een goede vertaling en de garantie op topkwaliteit voor een eerlijke prijs. Dat bieden wij u! Sinds 2001 werken we naar volle tevredenheid voor een groot aantal klanten. We bezitten dan ook de nodige ervaring om te voldoen aan al uw vertaalopdrachten.

Onze pluspunten

  • Creatief en nauwkeurig
  • Kwaliteit en snelheid
  • Ervaring
  • Moedertaalsprekers
  • Consistente terminologie
  • Stipte levering
  • Scherpe prijzen

Creatief en nauwkeurig

We proberen bij het aannemen van een opdracht een duidelijk beeld te krijgen van wat u voor ogen heeft. Dat is ons uitgangspunt. We leveren u een goed product waar niet alleen met zorg en aandacht maar ook met “art” aan gewerkt is en dat gebruiksklaar is.

Kwaliteit en snelheid

Kwaliteit en snelheid staan vanaf het begin hoog in het vaandel bij ons. Een kwaliteitscontrole maakt deel uit van elke stap bij de uitvoering van uw opdracht. Wij werken alleen met gespecialiseerde en professionele vertalers, allen moedertaalsprekers van de taal waarin zij vertalen. Eenzelfde type opdrachten wordt steeds uitgevoerd door dezelfde vertalers en we houden we een terminologielijst bij per klant. Daarmee garanderen we een consistente stijl en terminologie voor de teksten die u ons toevertrouwd.

Levering en tijdsbestek

De meeste teksten worden aangeleverd in een bijlage bij een e-mail. De levertijd van de vertalingen hangt af van de omvang en moeilijkheidsgraad. Als we een opdracht aannemen, spreken we een termijn met u af waarbinnen de tekst geleverd wordt. Ook voor spoedvertalingen kunt u een beroep op ons doen. Het respecteren van de deze leveringstermijn is erg belangrijk voor ons. We verliezen de kwaliteit van uw teksten daarbij echter niet uit het oog.

Scherpe prijzen

We bieden u scherp concurrerende prijzen. Meer weten? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!