Internationale Vertalersdag!

International Translation Day

Certificaat Ondertitelen

Certificaat Ondertitelen

De afgelopen maanden volgde Ellie Lormans de ondertitelcursus Cursus Compact – ondertitelen leren zonder moeite – van Bartho Kriek.

Deze cursus is inmiddels met goed gevolg afgerond en u kunt nu dus ook voor ondertitelwerk bij haar terecht.

Meer informatie over de cursus: http://www.barthokriek.nl/cursusondertitelen.html

Certificaat ondertitelen

Vertalen: een vergeten kunst?

Eli Fréron“Vertalers zijn als portretschilders: ze kunnen de kopie verfraaien, maar zij moet altijd op het origineel blijven lijken.” Elie Fréron

Een interessant artikel over vertalen (Frans):

http://www.huffingtonpost.fr/anthony-poix/traducteurs-une-nouvelle-generation-en-quete-de-reconnaissance_b_1948552.html?ncid=edlinkusaolp00000003&ir=France

 

Btw vanaf 1 oktober 2012 naar 21%

Btw vanaf 1 oktober 2012 naar 21%

In Nederland wordt hoge btw-tarief vanaf 1 oktober 2012 verhoogd naar 21%. Deze maatregel is onderdeel van het Nederlandse begrotingsakkoord. Het lage tarief blijft 6%.

Voor Art Traduct Vertalingen betekent dit dat we vanaf deze datum 21% btw in rekening moeten brengen.

Meer info: http://www.antwoordvoorbedrijven.nl/wetswijziging/verhoging-algemene-btw-tarief

Internationale Vertalersdag

Voor al mijn collega’s: fijne Internationale Vertalersdag!

Najaarsaanbieding

Najaarsaanbieding

Geldig t/m 20 december 2012

Najaar! Art Traduct Vertalingen is weer terug na een zonnige zomervakantie!

De afgelopen maanden zagen we een groei in vertalingen van apps voor iPhones, iPads en smartphones en tablets met Android.

Heeft uw bedrijf ook een app? Laat deze dan nu professioneel vertalen! Veel goede apps worden nog te vaak via computervertaling in een andere taal omgezet, helaas meestal ten nadele van het begrip en dus het gebruik van de app.

Dit najaar geven we alle nieuwe, rechtstreekse klanten* 10% korting op de vertaling van hun apps**. En wilt u tegelijkertijd uw website, nieuwsbrief of andere informatie laten vertalen, dat krijgt u ook daar een interessante korting op. Vraag een offerte aan voor meer details.

* Niet geldig voor vertaalbureaus.
** Geldig voor Europese klanten en voor teksten van minimaal 500 woorden per taal. Geldig voor de talen Frans, Engels en Nederlands.

Voorjaarsaanbieding

Voorjaarsaanbieding

Geldig t/m 20 juli 2012

Lente! De zon schijnt en het is tijd voor de grote schoonmaak!

Kijk dit jaar eens verder dan de stofnesten in de hoeken van uw kantoor… en zorg ervoor dat ook uw website grondig wordt aangepakt. Met een nieuwe, frisse tekst, spreekt u nieuwe klanten aan. En als u uw site bovendien in meerdere talen laat vertalen, vergroot u tevens uw marktbereik!

We geven dit voorjaar alle nieuwe, rechtstreekse klanten* 10% korting op de vertaling van hun website in meer dan één taal**.

* Niet geldig voor vertaalbureaus.

** Geldig voor Europese klanten en voor teksten van minimaal 1000 woorden per taal. Geldig voor de talen Frans, Engels, Nederlands, Duits, Spaans en Italiaans.

Winteraanbieding

Winteraanbieding

Geldig t/m 20 maart 2012

In de winter beginnen veel mensen vast te denken over de komende zomervakantie… Voor veel campings, vakantieparken en hotels, maar ook voor attractieparken, dierentuinen en dergelijke is de winter het juiste moment om hun website aan te passen, folders te vernieuwen en aanbod voor de zomer te bekijken.

Daarom geven we deze winter alle rechtstreekse klanten* uit de toeristische sector 10% korting op de eerste vertaalopdracht**.

* Niet geldig voor vertaalbureaus.
** Geldig voor Europese klanten en voor teksten van minimaal 1000 woorden. Geldig voor de talen Frans, Engels, Nederlands, Duits, Spaans en Italiaans.

10 jaar Art Traduct Vertalingen!

10 jaar Art Traduct Vertalingen! In januari 2002 aanschouwde vertaalbureau Art Traduct Vertalingen het levenslicht. Dat betekent dat we nu, in 2012, al 10 jaar bestaan!!! 10 jaar… tijd voor een feestje, en u profiteert mee. U vindt dit jaar regelmatig extra feestelijke aanbiedingen op onze site. U kent ons nog niet? Vraag vandaag nog een gratis offerte aan, en ontdek waarom onze klanten – sommige al 10 jaar lang – tevreden zijn over onze diensten!